15-12-2011, 09:01 PM
|
#46 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: neden yorumlar bu kadar az Alıntı: eT HO win US AND Nickli Üyeden Alıntı
gülmek güzel birşey AMA http://www.hayatimdegisti.com/forum/...e-ogretir.html
bu KONU mantığın ne olduğunu açıklıyor yada açıklamaya çalışıyor ..
bu yazının şuan okunma sayısı 20 .
--------------------------------
güldüren şeyler mesela mantık konusundan 2 gün sonra açılan bir konunun okunma sayısı 30+
konu da http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-kornanin.html
tamam gülmek güzel birşey ama biraz amacımıza uygun şekilde hareket edelim .
* sadece teşekkürden bahsediyoruz birazda buradan düzeltmek lazım ...................... | Eee boşuna tariz yapmadım ben fıkra okuyup, karikatür bakalım, öğrenmeyelim de gelişmeyelim de diye. Eğlence unsurları da gerekli elbette. Ama her şeyin bir yeri var. Yerine göre de sınırı var. vittoria è nostra gibi düşünüyorum bu konuda. Ben fıkraya bayılıyorsam burada ne işim var. Girerim öyle bir siteye bütün gün eğlenirim yani.
Oyun kategorisini kapatmasaydım iyice zıvanadan çıkılıcaktı da o kategoriyi kapattım Allah'tan. Millet giriyo kendinden önceki için bir kelime söyle, yok 3 arkadaşının adını yaz, sonraki mesajın sahibini bil vs. saçma sapan şeyler. Bir de durmadan bunlara yanıt veriyorlar. Üşenmeden. Bir de kapatınca da tepki gösterenler oldu. Niye oyunları kapattınız diye. Bunun için kullanılan çok uygun bir tabir var da söylemek istemiyorum burada. Yani hani bazen deniliyor ya konulara yapılan yorumların azlığı ile ilgili olarak ya görmemiştir ya da söyleyecek bir şey bulamamıştır diye. Doğru bir bakıma. Söylenmesi gereken şeyleri söylemek yerine boş işlerle uğraşmak daha kolay geliyor bize. Bir insan durmadan böyle abukluklara vakit ayırırsa söyleyecek bir şey de bulamaz elbette.
Ama yine de en büyük etken okumayı sevmeyen insanların çokluğu. Sevmiyorlar, istemiyorlar. |
| |