Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2011, 11:41 PM   #5 (permalink)
manyakkk
Teğmen

Tesekkür: 44
45 Mesajinıza toplam 122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
manyakkk is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: asosyal ve sosyal.

Sanırım var ben de biraz anlatayım kendisiyle 6 yıldır arkadaşız ama çocuk utanır yanı sınıftan pek dışarı çıkmaz benim esprilerimi yapar milleti güldürmeye çalışır bolca yalan atar çapkınlık konusunda az konuşur özgüveni düşüktür.Şöyle diyim aynı kızla 2-3 kere çıkmışlığı var sen düşün ben pek aldırmıyorum gerçi şu aralar sosyal ağlardaki konuşma şeklini düzelttim ama sanki kendisi yapmış gibi bir de üste çıkmaya çalışıyor o yüzden artık onu eğitmiyorum kendi haline bıraktım.sınıfta 3 erkeğiz biri gelmedi mi hemen bana yanaşır samimi olmaya çalışır ben de çaktırmadan konuşurum okula beraber gidelim falan der ama ben gitmem o zaman da.Diğer arkadaşı da bunun gibi çocuk çok zeki ama sınıftan keyfi ihtiyacları harıcınde çıkmaz başka kızla konuşurken utanır yani bildiğin odun erkektir sınıfta pek espri yapmaz ruhsuzun önde gidenidir.Biz sınıfta arada oynarız herkes katılır bu çocuk katılmaz yani birbirlerini bulmuşlar aynı şekilde bu da o gelmediği zaman çağırır konuşmaya çalışır beraber gidelim falan o geldi mi herşey eski düzenine ben bunlara başta yardım ettim şımardılar o yüzden artık bıraktım.
manyakkk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla