Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2011, 04:22 AM   #59 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı

vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: neden yorumlar bu kadar az

Alıntı:
kutayhun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
o yüzden ben kendi deney başlığımın altında paylaşmaya karar verdim herşeyi.... açıkçası açılan başlıkların hiç olmasını... öpüyorum yanaktan cansın bir tanesin cümleleriyle konunun altına onlarca gereksiz mesaj yazılmasını önleyip, sanal boşluktan da tasarruf yapılmasını bu biçimde sağlamayı düşünüyorum...

siz yeterki o engin bilgilerinizi paylaşın hocam.. o bilgilerden yararlanmak isteyen 3-5 kişide kalsak biz her daim takipçiniziz:))

bende inadımdır, oğlak burcundan olsa gerek.. doğru yararlı bilgiler buldukça kişisel gelişimle ilgili olanları inatla eklicem, birde kültürel açıdan kitap okuma alışkanlığı kazanalım diye, okuduğum kitap tanıtımlarını eklemeyi düşünüyorum kısa zamanda..
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla