Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2011, 10:04 AM   #1589 (permalink)
minnettar
Yüzbaşı

Tesekkür: 319
370 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
minnettar is on a distinguished road
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
mutluuu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mutlaka paylaşmam lazım belki içinizden biri okurda işine yarar yaklaşık iki hafta filan oldu bu iki nokta yöntemini duyalı o günden beri araştırıyorum bi kitap olduğunu öğrendim işte yazarın bi sitesi olduğunu videolar seminerler tv programları yaptığını hızlıca öğrendim sonra yöntemi araştırmaya başladım ha daha önce kitabı bulmaya çalıştım dün buraya yazmıştım zaten kitap artık basılmıyormuş sipariş verdim hatta bunada iki nokta yaptım :D neyse yöntemi nasıl oluyor acaba diye araştırırken meselenin özünün mümkün olduğunca iyi bir imgeleme yapmak ve sonra asıl önemli olanın yapışmayıp serbest bırakmak olduğunu kavradım yani ufak ufak tabi öyle bi anda anlaması kolay bi mesele değil neyse bu ufaktan kavrayınca denemeye başladım ama iki nokta bulmaya değil yani o konuda hala uğraşıyorum tabi pratik yapmaya çalışıyorum her bi şeyi nokta nokta noktalıyorum nokta tarlam oluştu :) :) ben ne yaptım anlatim şimdi gözlerimi kapatıp ama tamamen konsantre olmak çok önemli karanlık sessiz bi yerde meditasyon gibi bi hazırlık yaparak nefesler ile gözlerimi kapatıp kendimi iki nokta çalışması yapar gibi imgeledim ben iki nokta çalışması yapıyorum ellerimin arasında ışıktan bir bağ oluşturduğumu gördüm sonra ışığın içine kendimi ve istediğimi koydum tamamen zihnim de ama o düz çizginin içinde ben ve olmasını istediğim şey ona ulaştım gördüm dokundum hatta konuştum tüm detaylarıyla acele etmeyin detaylandırmak çok önemli sonra parmaklarımı yaklaştırarak o ışıklı düz çizgiyi ellerimin arasında balon haline getirdim ama hala ben ve isteğim o balonun içindeyiz sonra balon yaptığım ışıklı çizgiyi ellerimin arasında boşlukta serbest bıraktım uçup gitmesini kaybolmasını izledim ve bitirdim sonra düşünmemeye çalışın sadece 10 dakika sonra gerçekleşti :) öyle çok önemli bi şey değildi hani olsada olmasada olur türünden unutmak ondan kolay olmuş olabilir bunu çok istediğiniz bi şeyde serbest bırakmak bu kadar kolay olurmu bilmiyorum denicem ilerleyen zamanlarda biraz daha deneyim kazanıp yöntemi tam kavradığım zaman ama bu haliyle bi deneyin bakalım herkese başarılar :)
Merhabalar,
Yazını okurken, içime çoşku doldu... Ne güzel bir enerjiyle aktarmıssın deneyimini.... teşekkürler...
Güzel bir deneyim olmuş ama çok da enteresan olsa gerek bunu yaşamak...
Çok özel değilse şayet, imgelediğin sen ne idi paylaşman mümkün mü? merak ediyorum 10 dakika sonra gerçekleşen ne??
Devamını dilerim,
iyi günler dilerim...
minnettar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla