Alıntı:
minnettar Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar, Yazını okurken, içime çoşku doldu... Ne güzel bir enerjiyle aktarmıssın deneyimini.... teşekkürler... Güzel bir deneyim olmuş ama çok da enteresan olsa gerek bunu yaşamak... Çok özel değilse şayet, imgelediğin sen ne idi paylaşman mümkün mü? merak ediyorum 10 dakika sonra gerçekleşen ne?? Devamını dilerim, iyi günler dilerim... |
teşekkür ederim günlerdir uğraşıyorum ya anlamak bile o kadar zor gelirken böyle kendimce bi kolaj yapıp başarılıda olunca pek bi mutlu oldum çocuk gibi enerjim ondan :) tabiki ne olduğunu söyleyebilirim dedim ya olsada olur olmasada olur bi şeydi şimdi ben sigara kullanmıyorum ama puro merakım başladı bi süredir bi arkadaşım var içer sever anlar neyse onun bana bi kutu puro hediye ettiğini imgeledim onun ofisinde kutuya bana veriyordu konuşmaları duydum paketi elimde hissettim sonra balon yapıp serbest bıraktım bi kaç dakika sonra arkadaşım aradı iş çıkışı ofise gelsene bi kahve içelim dedi gittim içeri girer girmez puro dolu kutuyu uzattı aynen imgelediğim gibi oldu yani ama püf noktası şu ; çok iyi ve detaylı bi imgeleme yapmak ve sonra serbest bırakıp unutmak lazım sanırım ondan başarılı oldu ben kutuyu elimde bile hissettim sonra balonu uçurdum gitti 10 -15 dakika sonra kutu elimdeydi :) deneyin deneyin hemen olmayabilir herşey için de olmayabilir denemenin ne gibi bi sakıncası olabilir ama tabi başkasının zararına olacak şeyler için yapmayın biliyosunuz ne ekersek onu biçeriz.. Sevgilerimle..