Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2011, 01:56 PM   #93 (permalink)
acemisirine
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: -HAYATA YENIDEN BASLAMAK VE BASARMAK-

canim sevgili günlügüm,

bugün kendimi diger günlerden daha da iyi hissediyorum.. halen daha hafiflik hissi sürüyor, cok hafif ve cok rahat hissediyorum..

telkinlerimi ve meditasyonumu birakmadim onlara devam, sanirim bilincaltimda düzenlenecek bisi kalmicak bu gisile bi ömür icin :))))...

syncronisation devam ediyo halen, yani bisiler yerlesiyor bilinc altimda bunu fark ediyorum, aklima birden hic ama hic önemi olmadigi halde yerlesmis gecmisteki yasanilmislar var..

yok merak etme, zarar verici yada bunu nasil hatirlarim istemiyorum gibi degil.. Hani cati katina ne var ne yok tikmissindir sonra orayi düzeltmeye kalkistiginda, aaa budami varmis, aaa bunu dami koymusum, aaa bunuda atmamisim dersin ya kizmadan, sinirlenmeden, hatta komik bile olmamasindan yaniii sadece var olduguna sasarsin, ne gereklidir ne gereksizdir..

benim bilincaltida sanirim, iyice bi düzenleme moduna girdi... gerekli gereksiz ne var, yerlestiriyor.. inanmicaksin hatta raflari bile görüyor gibiyim gözümü kapattigimda :))))...

sahane bi duygu.. bilincaltimla rüyalarimi karistirmazsak, hayatim zaten sükür cook düzenli huzurlu ve rahat bi sekilde devam ediyo..

böyle devam etmesini istiyor ve diliyorum....
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla