Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2011, 03:20 PM   #1594 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Bir elinin iki parmağı ile bedeninde veya başka bir yerde (havada da olur veya başka insan veya başka bir nesne bu amacına bağlı somut veya soyut bir niyetle mi çalışıyorsun o önemli) keyfi bir nokta seçiyorusun.

Sonra diğer elininden iki parmağınla bu noktaya karşılık gelebilecek ve bu nokta ile arasında bir çekim hissettiğin diğer bir noktayı buluyorsun.

Bulduğun zaman güçlü titreşimler hissedebilirsin. Bir sallantı hali de olabilir. O hissedilen enrji alanı nedeniyle. Hiç birşey de hissetmeyebilirsin. Bu sana bağlı.

Oturduğun yerde yap veya ayaktada olur ama düşersen de arkan yumuşak bir şeyler olsun güvenlik tedbirleri önemli. :)

İşte seçtiğin iki nokta arasında bir enerji farkı var. Bu arada imgeleme yapıyorsun niyetinle ilgili. Yukarıda anlatıldığı gibi dalgaların çıktığını imgeleyebilirsin.

Başka yöntemler de var. Zaman yolculuğu gibi.

Mesela konsantrasyon için daha önce iyi konsantre olduğun zaman ve durumunun ile bugün (özellikle canın sıkkın ve çalışma istemiyorsa) arasında iki nokta yapıp enerji düzeylerinin eşitlendiğini imgeliyorsun. Doping almış gibi maşallah hemen derslere başladığını da imgele.

Bir keresinde bir konuyu anlamaya çalışıyordum. Çok da zorlandığımı hissettim o an. Sonra örnek aldığım ve saygı duyduğum bir hocam ile kendim arasında iki nokta yaptım. O olsa nasıl düşünür, bu konuyu nasıl öğrenirdi diye kara kara düşünmek yerine iki nokta yaptım ve düşünce düzeyimizin eşitlendiğini imgeledim. Bu kendime çok güvenli hissettirdi. Onun izinden gittiğimi hissediyorum. O konuyu baya iyi öğrenmiştim. Sınavlarda notlarım hep istediğim gibi oldu(100 olmasa da 90 yani :D). Onun düşünme tarzına hayranım ve olaylara onun gibi analiz ederek bakmak fark yaratıyor öğrenmelerimde.

Yine en poüler örnek trafiğin akması için yaptığım oluyordu. Ya da bir yere mümkün olan en kısa sürede yetişebilmek için başlangıç ve bitiş noktasında durmadan güvenli bir şekilde ilerlediğimizi hayal ediyordum.

Yani enerjiye falan takılma aslında hayal gücünün sınırlarını geniş tut. Yaparsın. Kitabı okumadan yaptım ben ilk denemelerimi kitabı okuyunca daha az deneme yaptım. Nedeni aklıma gelmiyor belki de o kadar çok yöntem var ki ama her konuda en iyi yöntem içine sinen yöntemdir. :))

Sevgilerimi yolluyorum Janer'cim. Baya uzun anlattım. Umarım anlattıklarımın faydası olur. :)
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla