Alıntı:
acemisirine Nickli Üyeden Alıntı
Aslinda cevap vermek istemiyordum ki, bu duruma birde ben de dahil olup olumsuzlugu devam ceken olmim diye.. Bence burada acilan her "BIR KONUNUN" bir amaci vardir..
Bu sekilde bakarsak ve yaklasirsak sanirim daha olumlu sonuclar elde edebiliriz...
Kimisi yorum yazmak isteyipte yazamiyor.. Kimiside gerekli gereksiz yaziyor.. Sizler ve ben kendimizi ve güvenimizi elimize almisiz ve kolaylikla ve kim ne diyecek demiyecek düsüncesi olmaksizin yorum yapabiliyoruz bunuda yapamayanlar var düsüncesi ile yola cikarsak tesekkür butonu haric tesekkür yazan biri icin bile sevinmemiz gerek.. Onu yazdirabildigimiz icin yada yazabildigi icin..
Önemli bilgiler evet hayatimizda sart ve gerekli ama mizahi konularinda olmasi gerek, hatta gereksiz bilgiler bile hayatimizda yer etmesi lazim.. Kimilerine göre abarti olan mizah ve gereksiz yazilari bir digeri icin "ne kadar az" islenilmis denilebiliyo..
Tek söylemek istedigim, burada kimseyi elestirmeden, kirmadan ve yargilamadan olumlu yaklasip olumlu bakalim ve madem sikayetimiz var bazi noktalarda biz onu sIklIkta dile getirip buraya forumda aktuel paylasimlari buraya yapistiripta daimi bi sizlanmayi yürütme degil, yeni yeni farkli farkli konular acip ilgi alanini oraya cekelim...
Saygilar Sevgiler.. Sevgi, saygi, hosgörü olumlu bakma düsünme görme ve anlayisimiz bol olmasi dilegi ile... |
evet söylediklerinize aynen katılıyorum...özellikle de teşekkür butonuna basmak ile elle teşekkür ederim yazmanın aynı kapıya çıkmadığını aynı şey olmadığını düşünüyorum...birisinde sadece bir fare tıklaması var diğerinde ise ellerin parmakların emeği var...aynı kefeye konamaz bence de...
benim de dikkatimi çekiyor mesela birşey sormak için konu açtığımda soruma cevaben birşey yazılmamış ama konuyu okuduğunu belirtmek amacıyla teşekkür butonuna basanlar olmuş...kimi insan bunu "konumu okumadan butona basmış" diye değerlendirebilecekken ben bunu " en azından sorumun cevabını bilemese de birşey yazamasa da ilgilenip konumu okumuş" şeklinde yorumluyorum....bu biraz da insanın kendi değerlendirmesine bağlı...