Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2011, 07:56 PM   #66 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: neden yorumlar bu kadar az

Alıntı:
Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu bir çelişki değil. Ben de teşekkür ediyorum. Benim hiç öyle mesajım yok mu? Ben de bazen söyleyecek bir şey bulamıyorum. Her okuduğuma cevap yazmıyorum. Benim söylediğim şey çok açık ve net. Ben sitede konuları okuyanları da bilirim, okumayanları da anlarım. Küçük bir örnek; post kasma amacıyla ardarda yazılan teşekkür mesajlarını samimi bulmam. Okunmadığı bellidir. Seri halde kopyala yapıştır şeklinde eklenir. Yoksa o kadar hızlı yorum yapılamaz. Sayfayı her yenilediğimde 3 mesaj eklenirse bu tür kişilerin mesajını yüz kere teşekkür etse de beğenmem. Bu kadar basit.

Girmediğim 3 aylık dönemde durum nasıldı bilemiyorum. Bununla çok karşılaştım. Başka bir örnek; günlüğüme eklenen mesajlardan birisini sildim. Sebebini bildirdim. Okunmadığını... Bana atılan pm de yazdığı cevapta hala okumamış olduğunu anladım. Nasıl anladın dersen. Mesajımın son cümlesini alıntılayıp gözümden kaçmış yazmıştı. Halbuki okusaydı ilk paragrafımda da aynı şeyi yazdığımı görecekti. Ne diyebilirim yani. İyice kendisini rezil etti. Öyle birine cevap vermeye bile tenezzül etmem.

Bu bir tarzsa evet tarz. İnsanları gerizekalı yerine koymak bazıları tarafından yaşam biçimi haline getirilebilir tabii ki. Bu ve bunun gibi örnekler nedeniyle ben sürekli ve sadece teşekkür mesajı yazılmasının benim için anlam ifade etmediğini söylüyorum.
haklısınız tabi bunun da bir dozu olmalı..öyle kişilere ben de rastladım sitede... her sayfayı yenilediğinizde en az 3 tane yeni teşekkür mesajı gördüğünüzü söylemişsiniz...aynı kullanıcıdan gelicek olan mesajların arasında geçmesi gereken süreyi biraz daha uzun ayarlayarak belki bu tür şeyler engellenebilir...mesela her kullanıcı için siteye ardarda atacağı mesajların arasına 2 dakikalık süre sınırlaması konulabilir..ne dersiniz ?
böylece amacı mesaj çoğaltmak olan kişiler bu uygulamadan sıkılıp vazgeçeceklerdir...veya konuyu okumak zorunda kalacaklardır..

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla