16-12-2011, 08:04 PM
|
#69 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: neden yorumlar bu kadar az Alıntı:
belki de gerçekten içinden teşekkür etmek gelmiştir..başka sözle de içindekini dökememiştir..olamaz mı ?
| olabilir Alıntı:
yani sizce de biraz çelişki içinde değilmisiniz arkadaşlar ? hem yazan yok diyorsunuz hem yazılanı beğenmiyorsunuz...
| Çelişki yok bence. Yazan yok şikayetini teşekkürler mesajlarının artmasıyla çözemeyiz ki çelişki yok. Tamam teşekkürler yazmayı emek olarak görüyorsun ama bununla aynı işi görecek bir buton var. Ben bazen bir tıkın bile esirgendiğini düşünüyorum. Özellikle de teşekkür butonuna basmayıp da altına teşekkürler yazanı anlamsız buluyorum.
Temel problemimiz yorumlar ve paylaşımların eskiye nazaran az olması. Yoksa teşekkürler yazanların sayısını arrtırmak değil. Son 10 konu listesinde 10 mesajın 7 si altında teşekkürler yazmış olsunlar. İlk bakışta çok aktif bir gün gibi görünür içine bakınca daha önce de okuduysam o mesajları aslında birşey yoktur orada okunacak.
Fikir paylaşıp çözüm üretmeye çalışıyoruz herkesin kendi düşüncesini söyleme özgürlüğü var sizin düşüncenize de saygı duyuyorum.
Teşekkürler...
Ben hala önemli bir kesimin forumu tam anlamıyla kullanmayı bilmediğini düşünüyorum. Bununla ilgili bazı konu başlıkları var eskiden açılmış ama özellikle arama fonksiyonunu kullanmayı tanıtma amaçlı bir başlık açmayı çoğu kez düşündüm. Nasıl sizce işe yarar mı? Yanılıyor muyum yoksa?
Başlık kirliliği açısından da önemli bu durum.
Daha dün bir konu aradım. Paylaşmadan önce var mı diye? Aradığım anahtar kelime ile ilgili aynı yazıya sahip 3 başlık gördüm. Haliyle paylaşmak yeni başlık açmak yerine konuyla ilgili yorum yaparak konuyu güncelledim. |
| |