Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-12-2011, 08:12 PM   #70 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: neden yorumlar bu kadar az

Alıntı:
juger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
çoluk çocuk derken seni kastetmedim. benim lafım burada paylaşım yapan insanlara inceden laf sokan, sağda solda bunun lafını yapan, daha dün bizden bir şeyler öğrenip, bugün bize aklınca bir şeyler öğretmeye çalışan moderatöredir.

saygılar
Sevgili juger şimdi burada olmadığı halde bir kişiyi hedef alarak bu şekilde eleştirmen hoş mu?

Eğer tahmin ettiğim kişiyse o tamamen iyi niyetiyle moderatör oldu ve ben bir yanlışını görmedim. Gördüysen sen o mesajının altına yazıp uyarsaydın. Kimse mükemmel değil. Ama bir şeyi söylemenin bin bir türlü yolu vardır. Kelimeleri en doğru şekilde kullanmak önemlidir. İncitmemek gerekli. Yapılan bir yanlış varsa güzelce izah edilmeli. Belki o da birşeyi anlatmak isterken doğru kelimeleri seçeçemiş olabilir ama bu şekilde bir tartışma yaratmayı gereksiz buluyorum.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla