Cevap: neden yorumlar bu kadar az Konuyu açan döndü :)) Ben de bu konuda fikirlerimi iletmek istiyorum. Bence teşekkür konusuna çok takılmamak lazım, okumadan mı teşekkür edildi diye. Bazen ben şöyle yapıyorum. Birisinin açtığı konu ya da günlüğe bakıyorum. Okuyabildiğim kadar okuyorum. Az bir kısmını da okusam teşekkür ederim. Çünkü mutlaka okuduklarımdan bana ışık tutan bişey olmuştur bir kaç paragraf okusam bile. Ya da o kişinin azmini, açık sözlülüğünü takdir etmek için. Bir diğer konu: Bir arkadaşımız yazmış. Yapıcı yorumlar olmaması ile ilgili. Canımsın, teşekkürler gibi. Buna biraz ben de katılıyorum. Çünkü bi kişinin günlüğünü okumaya başlıyorum. Devamını gelişimini merak ediyorum. Fakat arada çok fazla konu dışı yorum oluyor. Sayfa ile ilerlet ilerlet bi türlü asıl günlük sahibinin günlüğünün devamına ulaşamıyorum. Pes ediyorum. Başka bir konu. Bir arkadaş sormuş Acaba telkinlerden, sitedeki bilgilerden yararlananlar, hayatlarını yoluna soktukları için mi sonradan uğramıyolar diye. Açık söyleyeyim. Benim öyle bir durumum oldu. Siteye girişim eskiydi. Çok yararlandım. Kendi çabalarım da oldu tabi. Biraz nankörlük gibi oldu ama hayatım yoluna girince bi şekilde koptum siteden. Kendime kızıyorum bu konuda :(
__________________ BEN OLANI OLDUĞU GİBİ,OLDUĞU HALİYLE,OLDUĞU ŞEKİLDE KABUL EDİYORUM. BÖYLECE YAŞAMIMI GÜVENLE SÜRDÜRÜRÜM. |