İçimdeki gerçek ben 2 haftada ortaya çıktı inanamıyorum
iş bulamadığım için az buçuk bunalımlardayım
e insan boşta olunca... geçen yıl gitar kursum vardı;ama sadece haftada 1 gündü diğer günlerim boş geçiyodu.Bu yıl bütün günlerimi doldurmaya karar vermiştim bu telkinleri dinlemeden önce.Telkinler sonrası daha da olumlu değişimler hissettim kendimde mesela aklımdaydı ama hayata geçiremiyodum dillendiremiyodum belki de hiç ,tiyatroya yazılmaya karar verdim. Dün bir anda,evet ya ben bunu severek yapabilirim dedim.Tiyatroya yazılma düşüncesi bile benim için önemli bi karar.Bu fikre alışmam bile nerden baksan 6 ayımı alırdı:)Ama telkinlerden sonra evet ben bunu yapmalıyım beklememeliyim dedim.Sadece kendine güven ve suçluluk ve biraz da sosyallik arttırıcı telkinleri dinlememle oldu bunlar.2hafta sadece.Dans kursuna yazılmayı da planlıyorum.Artık hayatımda yeni şeyler beni memnun edecek değişimler olsun istiyorum ve bunları hayata geçirmekte kararlıyım bir kısmını geçirdim bile olumlu düşünüyorum.Bazen fikrimi akadaşlarıma açtığımda bana destek olan da, hayıııııııııır olmaaaaaaaaz sen yapamazsın diyen de var (bu aşırı tepkiyi hala anlamış değilim neyse) bunun için de başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinini dinlemeye başladım dün. İnanıyorum bunun da işe yarayacağına. Önceden almakta, karar vermekte zorlandığım kararlar alıyorum artık.Mutluyum. Değişim sana geliyorum bekle beni daha çok işimiz var senle.Hayatımın sonuna kadar sürekli değişim içinde olmaya da karar verdim mesela. Bu bile beni mutlu etmeye yetiyor.Çünkü gerçekleştireceğimden eminim.
Darısı isteyenin başına