Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2011, 11:57 AM   #75 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: neden yorumlar bu kadar az

Alıntı:
herdaimmutlukız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir de moderatörlerden konunun adının değiştirilmesini rica ediyorum. Ngatif bir cümle kullanmışım konu başlığında.
Neden yorumlar bu kadar çok? ya da
Yorum yapmaya çekinmeyelim. ya da
Daha çok yorum ve paylaşım için elele. olabilir :)
gerçekten güzel bir fikir :)
benim de konuya katıldığımdan beri söylemeye çalıştığım şey buydu aslında...yani olumsuzluklardan çok olumluya yönelik konuşulmalı...yoksa ben de sitenin gereksiz teşekkür mesajlarıyla ve konuya cevaben yazılmamış mesajlarla dolmasından zevk alıyor değilim...

bence siteyi gereksiz dolduran mesajları eleştirmek yerine insanları daha içerikli yorumlar yazdırmaya nasıl teşvik edebiliriz onlar daha çok tartışılmalı...olumsuzlukları eleştirmek pek çözüm getirmeyeceği gibi..varolan katılımı da azaltacaktır düşüncesindeyim...özellikle de eleştirilerde yapılan genellemeler her okuyanı zan altında bırakıp şüpheye düşürebilir..ve yorum yazacağı varsa bile vazgeçirebilir....eleştiri yapılırken de açıkca ve detaylı yapılması gerekli...ve olumluya yönelik şeyler yazılmalı...

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla