Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-12-2011, 02:48 PM   #3 (permalink)
acemisirine
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
acemisirine is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Duyma oranim arttii

hmmm, yani telkinlerden olduguna kesin kes eminim ama yani sikayet ettigim bi durum degil..

zaten insanlarin olumsuz ise "ne dediklerini" fazla bir sekilde hic önemsemedim hayatimda o ayri bi konuda

sadece sunun farkina vardim ki kisik ses bile birbirimizi duymak icin yeterli.. kendi evimdeyken bu duyma

orani beni o kadar etkilemiyordu, zaten mp3 ile de dinlesem windows media player ile de dinlesem vaktim olup televizyon acsam sesi bayagi bi

kisik sekilde dinliyordum ama is alanimda, aile ortamimda yada arkadaslarimlayken fazla fazla sesler yani daha

dogrusu gereksiz sekilde yüksek sesle konusuluyor bunun cok farkina vardim.. bazilari icin normal bir ton olurken

bana fazla yüksek geldigini anladim..

Belki sadece benim düsüncem ve farkindaligim ama yüksek ses beyne kalbe kulaklara zarar veriyor biraz sessiz sekilde konusursak

hem daha sakin oluruz hem daha faydali hayat sürecimiz olur diyerekten ilimli sekilde uyarilarda da bulunmaya

basladim...
acemisirine isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla