18-12-2011, 09:30 AM
|
#8 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Duyma oranim arttii Alıntı: acemisirine Nickli Üyeden Alıntı
Telkinleri dinlemeye basladigimdan beri duyma oranim daha da arttigini düsünüyorum cünkü bu halimden daha iyi duyabilmek icin özel bir gayretim ve cabam olmadigi icin..
Yani gerekli gereksiz kisitli sesle konusulanlari dahi duyabiliyorum..
Acaba diyorum su an bilincaltim bir düzenleme sürecinde yani hersey rayina oturuyor da algilama oranim yükseldigi icin mi daha iyi duyuyorum onuda bilmis degilim ama su bir haftadir kendimi gözlemledim bu konuda..
Baslarda daha cok hava durumlarindan dolayidir diye üstüne varmadim, hani hava soguk sesler bana onun icin cook geliyor, yanki gibi geliyor ama su son bir haftadir dedim yok ya, bi takip et kendimi ve fark ettim ki hayir
duyma oranim artmis ve üstüne üstelik algilama oranim genislemis yani belkide gecici bi sürectir bilemicem.. ??? | Tatli sirinem benim:) Aslinda duyma kabiliyetinde herhangi bir artis yok sadece telkinler, meditasyonlar, olumlamalar derken farkidalik hissin gelisti ve gelismeye de devam ediyor... Senin disinda herseye sadece bakmiyorsun ayrica gormeye de basliyorsun, sadece duymakla kalmayip dinlemeye basliyorsun... Bilmem anlatabildim mi, bu meziyetler sende hep vardi ama aciga cikma sirasi su andi |
| |