Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-12-2011, 03:35 PM   #1617 (permalink)
mutluuu
Teğmen

Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point
Smile Cevap: matrix'e hükmedin

iki noktada geldiğim son noktayı açıklamaktan gurur duyarımm :))) şaka şaka bi yere geldiğim yok ama pek çok noktam mevcut :)

İki gün önce cuma günü yani akşam odamda sessiz sakin hafif loş bi ortam oluşturup gözlerimi kapattım ellerimi boşlukta önce sol elimle sonra sağ elimle havada iki nokta belirledim iki parmağınızın arasında bi çekim hissediyorsanız doğru yoldasınız demektir yani şöyle ; bir elinizde mıknatıs var diğerini çekiyor gibi istediğimiz alan o işte. Evet, bi elim ben oldum ve kendimi sıcak hoş ortamı olan bi cafede imgeledim ortam hoş müzik sesler sonra diğer elim ne zamandır görmek istediğim şehir dışında bi arkadaşım oldu ikisini aynı yere çektim ve cafede karşılıklı oturduk sarıldık sohbet gülüşmeler tüm sesleri duymaya çalıştım sonra hop bi balon ve bıraktım gitti. bu sabah o arkadaşım aradı iş için gelmiş bi anda çıktı apar topar ne oldu anlamadım dedi otele yerleşmiş akşama buluşuyoruz önce yemek yicez ordan kahveleri o en sevdiğim cafede içicez :))))
mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla