Cevap: RiMa'NıN PoziTif EğiLiM GüNLüĞü. :) Merhaba Rima. Kişisel gelişimde uzman sayılmam ama kendi tecrübelerimle sana bişeyden bahsetmek istiyorum. Bu aralar benim de senin gibi hissettiğim oluyor. Ama bana zaman zaman da olsa güç veren bir durum var. Ben bu siteyle ilk kez tanıştıştığımda, sanırım 2 yıl oluyor. Yine böyle bi psikolojideydim. Telkinlerle ve pozitif düşünmeye kendimi zorlayarak çok iyi bi konuma geldim. Fakat bi süreden beri yine biraz çöküş dönemindeyim. Ama geçeceğini biliyorum, inanıyorum. Çünkü 2 yıl önce denedim ve oldu. Senin de olur. Biraz daha sabır dicem, zaten sabırlı olmaya başladığını söylemişsin. Hayatında hoşuna gitmeyen şeylerle ilgili olumlama yap bence. Baştan inanmayarak da yapsan olur. Örneğin ben çok kararlı biryim, doğru kararlar veriyorum, verdiğim kararlar beni mutlu ediyor gibi. Bunları söylerken, bir yandan da kötü düşünceler etrafını sarar ama aldırma. Pes etme.
__________________ BEN OLANI OLDUĞU GİBİ,OLDUĞU HALİYLE,OLDUĞU ŞEKİLDE KABUL EDİYORUM. BÖYLECE YAŞAMIMI GÜVENLE SÜRDÜRÜRÜM. |