Guzel ruyalarinizi anlatmayin diye duymustum, ne kadar dogru bilmiyorum ama benimki gerceklesti ve gerceklesiyor onun icin sizlerle paylasmak istedim.
Arkadaslar, ben bu siteye uye olmadan once bi ruya gormustum ve tam olarak tarihini hatirlamiyorum.
Ruyamda gemiyle yolculuk yapacam. Okul (sirt) cantasina benzer bir cantam var ve kontrolden geciyorum.. kadin polis, cantamin kucuk cebinden iki avuc buyuklugunde ki torbacigi cikarip bana gosteriyor (cunku gecmemi engelleyebilir, icinde kestanelere benzeyen biseyler vardi) ben seni geciririm, umarim yukaridaki polisler de gecirir gibi biseyler soyluyor..Benim az biraz da endiseli bir halim var, bulundugum yerden kacakmisim sanki...
Neyse geminin ust bolumune cikmak icin yukariya dogru yuruyorum. Geldigimde iki gorevli polis sorunsuz bir sekilde kontrolden hemen geciriyorlar. Ve ben, oyle bir ic huzurlulukla o gokyuzunun mavisine bakip derin bir nefes aliyorum ki, TAMAMDİR diyorum sanki kendi icimde. Gemide etrafimda bi suru insan var hepsine bi huzurla bakiyorum. Bide guzel bir sehrin yanindan geciyor bu gemi, evleri falan goruyorum. Ruyada gidecegim yer belli de neresi hakkinda hic bir ipucu yok : )
Aslinda yapacagim yolculuk kendimi kesfedecegim yolculuktu... zorluklar, engeller cikacak karsima ama ben basarmayi seciyorum... Siteyle tanisacagimin apacik gostergesi iste.
Daha onceleride cok okuyordum, arastiriyordum ama burada sizlerinde paylasimlari sayesinde guzel bilgiler edindim. Tesekkurler
Lutfen cok etkilendiginiz ruyalarinizi takip edin, belki de size gonderilen bir mesaj vardir...
Guzel kesifler, basarilar ve paylasimlar diliyorum