Alıntı:
acemisirine Nickli Üyeden Alıntı
ya beni güldürdün ögretmenim, Allah´da seni daim güldürsün ya
konuyu bastan sona okumadan yada bilmeden dinlemeden asla bi yorum yapmam ve cevap vermem gerekmedigi müddetce cevap verme huyum yoktur aslen, dikkat ederim o konuda fakat buna nedense ille bi cevap verme hissim olustu..
sayin ögretmenim acaba sizdeki var olan enerji gücünün daha farkindami degilsiniz??? acaba konsentrasyonunuzu istediginiz sekilde yogunlastiramiyormusunuz???
simdi gercek manada trafon kablosu ile enerji elde etmeye calissaniz aninda enerji ile dolar bidaha olmamak üzere sönersiniz ama icinizdeki enerjiye inanip ona güvenseniz yol acsaniz sanirim bir ömür tükenmeyen bitmeyen enerji gücünüzü kullanirsiniz.. Hem kendinize hem sevdiklerinize ve hem cevrenize inanilmiyacak sekilde faydalariniz olur...
affiniza siginarak yorum yapiyorum..
bol enerji, bol güc, bol konsentrasyon, bol farkindalik ve bolca basarilar sizin olsun ögretmenim |
bilemiyorum çok kafayı taktım buna :) .. kendimle ilgili bir gelişme elde edemedim
serbest bırakamıyorum ve iki elim arasında enerjiyi hissedemiyorum kitabı okumuş kadar oldum özetini bile anlamadım o ayrı bir konuda tek bildiğim bunu yapabilecek olmam ..
yeğenimde migren var .. sık sık başı ağırır .. cuma günü onun için iki nokta yaptım daha ağrımadı .. inşallah ağrımaz ..
ama beni etkileyen birşeyi serbest bırakamadığım için yapamıyorum
bugün tatlı için iki nokta yaptım :D .. babam geldi .. hani dedim insan bir tatlı getirir .. başka yol var oradan tam dönüyorum ondan sonra aklıma geliyor dedi .. demekki benim iletim ona gitmiş ama kararını değiştirememiş :D .. çünkü aklımdan çıkmıyor benimle ilgili olan birşey .. bu arada dershanede artık milyoner diyorlar bana .. kimse biLet almıyor .. :) .. herkese ikramiyenin bana çıkacağını söyledim :D .. onlar dA bekliyor çıkmasını ..