Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-12-2011, 08:27 PM   #172 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü.....

Alıntı:
kutayhun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bu aralar sürekli hasta oluyorum, iyileşiyorum.. havalar malum... yani konyada hava çok kirli inanılmaz kirli... zaten kar yağmur da yağmıyor... sürekli kirli karanlık pis bir hava ile muhatabız... dua edelim de bol bol en azından yağmur yağsın..... 3 gün iyiyim 4 gün hastayım... 4 gün iyiyim 2 gün hastayım........ sağlıcakla kalın ben yoruldum... açıkçası... o yüzden bu aralar çok kendimi enerjik hissedemiyorum...

Allah şifa versin hocam, çok çalışıyorsunuz. Lütfen dikkat edin kendinize.

Benim sağlıklı kalmak için yaptığım en iyi iki şey her fırsatta sağlıklı olduğum için şükretmek (bunun beni sağlıklı tuttuğuna yürekten inanıyorum) ikincisi fiziki şartlara dikkat etmek. Fiziki şartlar: beslenme, uyku süresi ve kalitesi, soğuk ve sıcak havalara göre uygun giysi seçimi, spor ...

Bir an önce iyileşmenizi dilerim.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla