Alıntı:
laksmi Nickli Üyeden Alıntı
Ben de matrix le ilgili yazıları okumaya başladım ve gerçekten harika bir kütüphane var burada...Tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim.
Kendi çalışmalarımla ilgili bir şeyden bahsetmek istiyorum ve mümkünse bu konudaki fikirlerinizi almak...
Bir arkadaşım için çalışma yapmıştım. Satışla ilgili bir işte çalışıyor ve patronu söz verdiği halde primlerini ödemiyor. Çalışmayı yaparken, arkadaşımın şimdiki ve parayı eline almış havalara uçarkenki halini iki nokta olarak seçtim.
Şöyle garip birşey oldu; arkadaşım primlerini yine alamadı ama çok sıkıştığı için ondan senetle borç para alabildi
Sonuç olarak eline parayı aldı ama borç olarak. Ben bir yerde yanlış yapıyorum ama nerede?
Ve parayla ilgili hangi çalışmayı yapsam, onu elde etme kısmında hep bir terslik çıkıyor. Elde etme yolunu bir türlü tutturamıyorum.
Acaba bu konuda ne yapılabilir? |
şey gibi görünüyor para ile ilgili sizin inançlarınızdan kaynaklı bir durum gibi. Ben bolluk bereket uyumlaması aldım Özlem hanımdan gururla söylüyorum çünkü o'ndan uyumlama almak herkese nasip olmaz bu konuda çok seçici ve dikkatli o nedenle benim için çok önemli bi ayrıntıdır bu :)uyumlamdan sonra para ilgili blokajlarıma çalışmıştım hala da zaman zaman yaparım ille ne olduğunu bilmeye gerek yok blokajlarım şifalansın diyerek yapmıştım reiki uyumlaması olanlarada şiddetle öneririm hatta özelden mesaj atarsanız oradan yöntemimi yazarım çünkü sembolleri söyleyemem burdan ama reiki bilmiyorsanız o zaman para olumlamaları çok işe yarıyor şu "para ile ilgili elde etme noktasında sorun yaşıyorum" diyorsunuz ya bana kalırsa önce o kalıbı değiştirmekle başlayın işe söz müthiş oluşturma gücü olan bi şey bundan sonra para bana kolayca geliyor ve ben parayı kolaylıkla elde ediyorum demeye başlayın inanmasanızda başlarda süreci tersine çevirmekte çok işe yarayacaktır özellikle 21 gün kuralını hatırlayın lütfen. Bir de para ile ilgili engeliniz ne onun tespiti size çok yol aldıracaktır meditasyonlarla para ile ilgili blokajınız ne çözebilirsiniz mutlaka olumsuz bi telkin etkili diye düşünüyorum benim naçizane önerilerim bunlar.