Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-09-2008, 11:43 PM   #50 (permalink)
perilice58
Üsteğmen

perilice58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 488
259 Mesajinıza toplam 1,226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perilice58 will become famous soon enoughperilice58 will become famous soon enough
Standart Ynt: AYNA AYNA SÖYLE BANA

Yorumları okudum en başlarda arkadaşlar kıyafetin ve makyajın insanı ne kadar değiştirdiklerinden bahsetmişler. Ben okuduğum görüşlerim kimine katılıyorum kiminede katılmıyorum.İnsanı kıyafet makyaj değiştire bilir fakat sadece dış görünüşünüzü değiştirir eğer siz kendinizi severseniz inanınki etrafı daha çok etkilersiniz. Önemli olan kendinize yakışanı giymek ve kendinizi mutlu etmek eger siz mutluysanız zaten bunu pozitif enerji olarak etrafa yayıyorsunuz.
Aynaya gelince ayna sadece bir araç beni yetiştiren rahmetli anem hep bana içimdeki sesi dinlememi öğretti. Bazen annem bir şeylere daldımı hep kendi kendine konuşur bazı şeyleri çözmeye çalışırdı ve bunu banada öğretmişti. Hayatta sadece sana kendinden başka kimse yardım edemez onun için sen kendine çok iyi bakmalısın kimsenin sana yardım edeceğini düşünme her engel senin için en büyük nimettir düşünki hayatında engeller olmasa hayat ne kadar sıkıcı olurdu iyiki onlar var ki hayatın tadı başka güzel önemli olan bu engelleri kendi aklın mantığınla geçmelisin ne zaman kafan karışırsan kendinle konuş içindeki ses sana muhakak cevap verecektir ve kendini her zaman sev mutlu ol derdi İşte ben böyle bir annenin elinde büyüdüm hep kendimle barışık oldum ve bana ne zaman imkansız deseler ben her zaman itiraz ederim çünkü hayatta ölüm dışında herşeye çara vardır imkansız sadece insanların beyninde yarattıkları korkulardır. Herkeze tavsiyem ne yapacaksanız kendiniz için yapın başkası için yapacaksanız boşverin gitsin buğün çok güzelsiniz derler yarın başka şey derler bir başkasının sözleri ne düşündükleri önemsizdir. Çünkü iyi gününüzde de zor gününüzdede kimse yanınızda değil sadece siz varsınız başka kimse yok. Herşey gönlünüzce olsun arkadaşlar.