Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2011, 09:48 AM   #1650 (permalink)
mutluuu
Teğmen

Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

Alıntı:
ozgunkb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim yazdığım soruyu kimse cevaplamadı. :) Dişindeki çürüğü geçirebilen veya bunu geçirebileceğine inanan var mı? Örnekler çoğaltılabilir...
İnanmıyorsanız bu kitapta yazanlara da inanmamanız gerekir bence. :)
Hiç denemedim ağrılar yada kendi sağlığımı ilgilendiren bi konuda o nedenle cevap vermek doğru gelmedi ama sevgili sweeet çok güzel bi yanıt vermiş zaten, Burada zaman yolculuğu yöntemi işe yarar gibi görünüyor dün okudum kitaptan yöntemi dişinin ağrımadığı bi anı imgeliyorsun sonra dişin tamamen iyileşmiş hiç ağrın kalmamış halini tamamen imgeleme olarak canlandırıyorsun ikisini bi araya getirip bırakıyorsun sır yine serbest bırakıp sürece tam teslimiyette ama dediğim gibi hiç pratiğim yok denemedim. Ama iki nokta enerjisel alandan çekip reelize etme durumu zaten enerjisel boyutta var olan bişeyi kendi dünyamızda reel hale getiriyoruz başarabilirsek tabi burada ağrıyan bi dişle bi porsiyon tatlı arasında fark görmüyorum ben her ikisinede inanmak lazım oluşturmanın temeli inanç zaten.
mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla