Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2011, 11:20 AM   #3 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: herkese merhabaa :)

Sevgili melodice. Öncelikle aramıza hoşgeldin.

Telkinleri dinledin. Herhangi bir olumsuz his ya da yan etki gördün mü? Yan etkiler herkeste gözlenecek diye bir şart yok. Dilerim sen de en hafif şekilde atlatırsın alışma sürecini. Ama yazından çıkardığım kadarıyla sen sadece ihtimal üzerine takıntı yapmışsın ve daha savaş başlamadan terk etmişsin savaş alanını.

Tavisyem dinlemeye devam etmen. Burada herkes iyi olmak, daha iyiye gidebilmek ve kendini geliştirmek adına dinliyor telkinkleri. Dinle yan etkilerini görüp de bunlarla başedemezsen o zaman bırak. Ayrınca telkinlerin dışında forumda depresyonunla (ki sen öyle olduğunu düşünüyorsun belki de hafif bir bunalma dönemidir herkese olur) baş edebilmen için seni destekleyecek bir çok paylaşım mevcut. Lütfen kafandaki olumsuz düşünceleri bir kenara koy, bir yandan telkinleri dinlemeye devam et ve ilgini çekebilcek başlıkları da bol bol oku. Yalnız yan etkileri anlatılan başlıklardan ilk başta uzak durmanı da tavsiye edebilirim. Bu seni gereksiz takıntı ve korkulardan uzak tutar.

Buraya üye olup telkinleri indirip dinlemekle iyi bir başlangıç yapmışsın. Şimdi bu adımın devamını getirmeni beklerim senden.

Cesur ol. İyi olacağına inan. Mutlu günler yakın. İlla çok ciddi depresyon sorunun olduğunu düşünüyorsan doktora git. Ama ben insanların kendilerinin bu zor zamanları atlatabileceğine inanıyorum. Şimdi omuzlarını dik tu ve gülümse hayatın hergeçen an daha da güzelleşek. Güçlüsün. Başarabilirsin.

Seni seviyoruz, iyi ki varsın.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla