22-12-2011, 12:07 PM
|
#7 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: herkese merhabaa :) Alıntı: melodice Nickli Üyeden Alıntı
çookk teşekkürler sweet tam can alıcı noktalarımdan yakalamışsın beni.. Ben de kendime inanıyor olmama rağmen kendimce bi şekilde engeller yaratıyorum.. olumsuz etki görmedim sadece"olumsuzluk yaşayabilirim düşüncesinden" dolayı ağladım biraz. Ve dediğim gibi baş ağrısı oluştu. Bunun geçici bi dönem olduğunu biliyorum ve bu dönemin etkilerini en aza indirmek için aranızdayımm.. Kendimle barışmak iç huzurumu yeniden kazanmak istiyorum..
Ben de sizleri seviyorum iyi ki varsınız iyi ki dün bu siteyle "tesadüfen" karşılaştım :) |
Hayatımızda hep güzel tesadüfler olsun.
1.Uyurken dinleyebilirsin.
2. Dinlerken dinlediğini bile unut başka işlerle uğraş, sürekli başım mı ağrıdı, midem mi bulandı gibi düşünceleri aklına getirme.
Mesela birşeyler oku, tv izle, arka fonda çalsın. Senin hiç birşey yapmana gerek yok. Bu müzikleri kulağuna gelecek şekilde açman yeterli. Yanında sevdiğin bir müzik de açabilirsin. Bir de dram tarzı dizi film veya müziklerden bu dönem de kaçınmanı ve daha neşeli şeylere yönelmeni tavsiye ederim. Karikatür oku mesela. Odağını dağıt. Sürekli of puff, içim sıkılıyor modundan uzaklaşmaya çalış, yürüyüşe çık kendini eve kapama, derin derin nefesler al ver. Aldığın verdiğin nefesin farkında ol.
Daha ne diyim? Harika bir dizi tavsiye özeti yaptım.
Hadi şimdi iyi olmaya başlamanın ikinci adımında sıra. |
| |