Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı
Hayatımızda hep güzel tesadüfler olsun. 1.Uyurken dinleyebilirsin. 2. Dinlerken dinlediğini bile unut başka işlerle uğraş, sürekli başım mı ağrıdı, midem mi bulandı gibi düşünceleri aklına getirme. Mesela birşeyler oku, tv izle, arka fonda çalsın. Senin hiç birşey yapmana gerek yok. Bu müzikleri kulağuna gelecek şekilde açman yeterli. Yanında sevdiğin bir müzik de açabilirsin. Bir de dram tarzı dizi film veya müziklerden bu dönem de kaçınmanı ve daha neşeli şeylere yönelmeni tavsiye ederim. Karikatür oku mesela. Odağını dağıt. Sürekli of puff, içim sıkılıyor modundan uzaklaşmaya çalış, yürüyüşe çık kendini eve kapama, derin derin nefesler al ver. Aldığın verdiğin nefesin farkında ol. Daha ne diyim? Harika bir dizi tavsiye özeti yaptım. Hadi şimdi iyi olmaya başlamanın ikinci adımında sıra. |
ahahha tammamm ilk önce bu tavsiyeleri yerine getireyim tekrar tavsiye isterim :))
senin yorumunu okurken şunu farkettim direkt olumsuz yönlerine bakmışım dünden beri ne etkisi var diye ne kadar şüphe ile yaklaşmışım. şuan ego dinliyorum dün suçluluk un etkilerine baktıgımdan dolayı ona cesaret bile edemedim henuz
birde hiç bişey yapmadıgım bi işim var arkadaşlar kendime ofiste yapacak bişiler bulmam gerek hep boş oturmaktan kaynaklanıyor bunlar..