Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-12-2011, 11:31 PM   #933 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Bence bu başlık için öyle "bir mesaj yazmış sonra da kaçmışlar" diye yargıda bulunmak doğru değil. Başlık açmayı bilmeyen ya da cesaret edemeyen insanların bir merhabayı paylaşabilecekleri bir başlık.

Sevgili pisimbat burada olsaydı eminim bu yazılanları sevgiyle karşılardı. Zaten misafirperverliği ve sıcaklığı ile açılmış bir başlık. Buraya yazanlar da hala o sevgiyi sıcaklığı hissedip yazıyorlardır.

Ama sonrası ne oluyor? Buradan sesleniyorum o arkadaşlara (1 mesajı olup da buraya yazan arkadaşar) lütfen açıklayın neredesiniz. (hakkatten merak ediyorum)

Pisimbat gelse de buraya bir vekil tayin etse. =) Arada merhaba diyenlere cevap veren vekiller oluyor zaten. Olsun ya siteye gelince ilk göze çarpan başlıklardan biri ilk göz ağrım yazdım mı ben hatırlamıyorum yazmadım galiba ama tanışma mesajımı yazmadan önce ilk okuduğum başlıklardan biriydi. Daha o zamanlar teşekkür etmeye bile korkuyordum galiba "Hey gidi günler hey!" diyesim var. :D

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla