Neler oluyor hayat(ım)t(d)a? Hedef: Hedef günlüğü hazırlama. :)) 2012 hedef günlüğümü hazırlamaya başladım. Hedef günlüğümün hedeflerimi analiz etmemde faydası olacağına inanıyorum.Değişmez hedeflerim var iki tane. Diğer hedeflerimde günlüğümle birlikte şekillenecek heyecanla bekliyorum. Şimdilik günlüğümü sadece kendimle paylaşmayı seçiyorum. Ama yazarken nelere dikkat ettiğimi bu günlüğü hazırlamam için bana ilham olan başlık altında paylaşacağım. Yaptığım adımları orada da yazacağım.
Hayatımda ilk kez ciddi bir hedef günlüğü hazırlıyorum. Olacakları da heyecanla bekliyorum. Öyleyim işte ben. Bazen fazla mı heyecanlı ne? Heyecan insan hayatında kararında olunca güzel. Kalbin bir şeyler gerçekleştirmek için atması...
Ben başkaları da bazı konularda heyecan duyduğunda onların heyecanına ortak olabiliyorum. Özellikle değişim konularında istekli insanlar görünce bazen daha ilk konuşmada veya mesajımda tavsiyeleri bir sürü bir sürü sıralamış oluyorum. Halbuki bazen adım adım gitmek gerek. Emin adımlarla bunun da farkındayım. Heyecanıma verin işte. Kalıplara da koyamam ki insanları karşımdaki kişiye de bağlı. Kimi hızlı ilerliyor kimi daha çok sindire sindire yoluna devam etmek istiyor. Saygı duyuyorum. Ama seviyorum bu hallerimi de.
Günlüğümü ziyaret eden, okuyan, okumayan(hani çooook uzun diye şikayet edenler var ya bazen), beğenen, beğenmeyen herkesi seviyorum. Bugün çok sevgi doluyum. :))
Yarın hepimiz için çok güzel bir gün olsun. |