Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-12-2011, 02:47 PM   #119 (permalink)
Berilce
Yüzbaşı

Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Okyanus güncesi

"Aşkın celladı "çok güzel bir kitap, bende okumuş ve çok etkilenmiştim. "Nietchze Ağladığında" filme de çekilmişti,
oyuncularda oldukça iyiydi, fakat özellikle konusu Psikoloji ve Felsefe ağırlıklı olan kitaplar Sinema filmi olarak
çekildiğinde kitabın derinliğini yakalayamıyor. Irwin Yallom çok iyi bir yazar, bizde de Psikoloji alanında yazan ve kitaplarını
iyi kurgulayan Psikiyatrist yazarlar var, bence Leyla Navaro, Cem mumcu onlardan aklıma gelen iki isim!...Bu arada
ben yaz tatilinde bitirdiğim "Bir cinayetin Psikanalizini" okumayanlara tavsiye ediyorum. Hamlet bildiğimiz bir karekterdir ve
ölümsüz bir tiyatro eseridir... Hamlet'i, Psikolojinin önde gelen isimlerini (Jung, Freud) anlatan, onlara farklı bir perspektiften
bakmamızı sağlayan bir kitap, özellikle Jung ve Freud arasındaki rekabet iyi bir roman kurgusu içinde verilmiş, genç ve güzel
kadınların işkence edilerek öldürüldüğü bir roman bu, biraz sanki Jean Christophe Grange esintisi var gibi romanda sanki... Haydi kitap severler!... Okumaya...
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla