23-12-2011, 03:07 PM
|
#6 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 377
168 Mesajinıza toplam 452 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: jenny'nin günlüğü Alıntı: azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle sana herbir cumlene katiliyorum jeny`cim, Bazen ben deherhangibir konuda hayalkirikligi yasadigimda karsimdakini degil kendimi sorguluyorum`` Ben bu tavri hakedecek birsey yapmis olmaliyim ki bunu cektim su an ve yasiyorum diyorum`` dusunuyorum dusunuyorum... Ve biliyor musun sonunda buluyorum kendi icimde cevabini... Allah hicbir kuluna cekebileceginden fazla dert, keder vermezmis, verse bile bilirmis ki bu kulu onu tasir... | evet azraist cim öncelikle neyi nasıl sorguluyoruz yada olaylara nasıl bakıyoruz bu çok önemli örneğin:'bu kadar işle başa çıkamam'dediğimizde aslında'başa çıkamayacağım kadar çok iş istiyorum'deyip evrene bunu gönderiyoruz ve başımıza geliyor.. isteklerimizi nasıl istediğimizde çok önemli bence bazen yanlış cümleler kurarak erteliyoruz hayallerimizi,isteklerimizi.. Olabildiğince dikkat ediyorum ben artık kurduğum cümlelere,yaptığım olumlamalara çünkü buda önemli noktalardan biri... |
| |