Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2011, 12:36 AM   #7 (permalink)
hayatbenimiçin

Tesekkür: 1
11 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatbenimiçin is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: asosyal ve sosyal.

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hmm bana göre onunla ilgili rahatsızlıklarını uygun bir dille anlatmayı denemelisin. Bir şekilde seni dinlemeli ve değişmek isterse ne ala ama istemezse sen kendi yoluna gitme kararını gönül rahatlığı ile verebilirsin.

Sen onun zor günler gerçirdiğini düşünüyorsun? Belki de sana anlatmadığı ya da anlatamadığı bir sorunu da olabilir arkadaşının ailesinde falan?

Ben şunu gördüm senden yardım istemeyen birine yardım ettiğin zaman sonucu herhangi bir şekilde kötü sonuçlanırsa sen kötü olursun.

Umarım öncelikle kendin için en doğru olan kararı verirsin.

öncelikle teşekkür ederim . anlattım fakat anlamak istemedi.bana anlattığı sorunlar yüzünden mutsuz olduğunu biliyorum.
aynen öyle yardım istemezse ve sen yardım edersen bu da kötü giderse sen mahvetmiş oluyorsun.

neyse ki arkadaşım artık pozitifleşti.çünkü onu değiştirmedim kendimi değiştirdim. ben mutlu olmaya karar verdim artık o da eskisi gibi dertli değil sürekli eğleniyoruz şakalaşıyoruz :)
kendine değer vermek çok şeyi değiştiriyor
hayatbenimiçin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla