Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-12-2011, 04:40 PM   #7 (permalink)
yaseminist
Çevirmen

yaseminist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the rough
Standart Cevap: 2012 Yılbaşı çekilişi yok mu?

Zerynthia'cım, çok samimi olarak söyleyeyim ki seni uzun zamandır tanıyorum ve yazdıklarının her zaman takipçisiyim. Ve seni şahsen tanımıyorum ama 2 senedir yazdıklarını takip ediyorum ve seni seviyorum, bunu bil
Tüm söylediklerine katılıyorum, senin bu foruma gösterdiğin çabayı her zaman takdir ediyorum. Hani "tüm üyelerle ben ilgileniyorum" demişsin ya bu durum, gerçekten çok belli oluyor. Tüm üyelerle sen ilgileniyorsun bunu hissedebiliyorum. Düşüş konusunda tabii ki de kendini sorumlu tutmamalısın. Sen forumu ayakta tutmak için elinden geleni yapıyorsun bence..
Gerek kitaplardan yaptığın alıntılar (ki bunları yapmak için kimbilir ne kadar uzun zaman harcamışsındır) gerekse üyelerin sorularını cevaplamak için gösterdiğin özen... bunların hepsi, karşılıksız yapıldığı da dikkate alınırsa çok önemli ve takdir edilmesi gereken şeyler.
"Buraya geliyorum tek başıma konu açıyorum. Bir tek kendim okuyorum. Bir tek kendim yanıtlıyorum." demişsin çok doğru, benim de sitede aktif olamamamın sebeplerinden biri de bu olsa gerek.
Benim zaten bu konuyu başlatma amacım, bu durumdan dolayı onu bunu suçlamak ya da sorumlu tutmak değil.
Ben de forumda aktif olmak istiyorum ama kendin yazıp kendin okuyunca ve cevaplayınca da forumda olmanın da pek anlamı kalmıyor işte..Bizi biraz hareket lazım
yaseminist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla