24-12-2011, 11:03 PM
|
#8 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: jenny'nin günlüğü Alıntı: _jenny_ Nickli Üyeden Alıntı
ufak şeyleri bile kafama takmamayı ne zaman öğrenicem ben bilmiyorum kendime kızıyorum bu noktada.. başkalarının düşüncelerinden,görüşlerinden banane bırak salla gitsin Kendine önem ver jenny,kendi hislerine,kendi duygularına ve kendi fikirlerine!! sanırım daha çok yolun başındayım... ama zamanla eminim buda geçicek.. bende insanların düşüncelerini önemsememeyi öğrenicem inş... | Taktığın şeylerden daha somut örnek verebilirsen çok daha faydalı tavsiyeler alabilirsin bence. Hep başkalarının düşünceleri veya davranışları mı?
Başkalarının düşüncesini önemsememe telkini de dinleyebilirsin.
Kendine kızmak çözüm değil bunu bil. Asıl yaptığın yanlışı yakalayıp alternatif üretmek çözüm kızmak yerine ne yapabilirsin o anda seni olumsuz hissettirmeyecek herhangi bir eylem. Kızmak konusunda ben şöyle demeyi tercih ediyorum: "Bu durum beni biraz tedirgin etti veya biraz rahatsız etti." -"İçinizdeki Devi Uyandırın" kitabında okuduğum bir uygulama. - Kendime veya çevremdekilere duygularımı ifade ederken hangisi uyarsa birini seçip kullanıyorum. |
| |