24-12-2011, 11:36 PM
|
#9 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 377
168 Mesajinıza toplam 452 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: jenny'nin günlüğü Alıntı: sweeet Nickli Üyeden Alıntı
Taktığın şeylerden daha somut örnek verebilirsen çok daha faydalı tavsiyeler alabilirsin bence. Hep başkalarının düşünceleri veya davranışları mı? Başkalarının düşüncesini önemsememe telkini de dinleyebilirsin. Kendine kızmak çözüm değil bunu bil. Asıl yaptığın yanlışı yakalayıp alternatif üretmek çözüm kızmak yerine ne yapabilirsin o anda seni olumsuz hissettirmeyecek herhangi bir eylem. Kızmak konusunda ben şöyle demeyi tercih ediyorum: "Bu durum beni biraz tedirgin etti veya biraz rahatsız etti." -"İçinizdeki Devi Uyandırın" kitabında okuduğum bir uygulama. - Kendime veya çevremdekilere duygularımı ifade ederken hangisi uyarsa birini seçip kullanıyorum. | Bazen öyle bir hevesli oluyorumki bazı şeylerde ama atıyorum o konuyla ilgili 8 kişi bana olumlu destek olduysa 2 kişide olumsuz konuştuysa o 2 kişininki benim için daha önemliymiş gibi gün boyu kafama takıyorum bu özelliğimi yendiğimi sanmıştım ama malesef dün yaşadığım bir olayla yine karşılaştım:( Bu arada telkinden bahsetmişsin sweetcim en yakın zamanda telkinlerime başlıcam çok baş ağrısı yaptığı için bırakmıştım ama bunun iyiye işaret olduğunu söylemiş atakan bey ve çok sevindim bu duruma..artık gülü seven dikenine katlanır napalım dimi ama Verdiğin örnekte haklısın sweet bunu denicem çok teşekkürlerr
__________________ 'Seçtiğiniz şey her ne olursa olsun;ona sahip olabiliriz.Hedefin büyüklüğü hiç önemli değil' |
| |