Konu: 2012 KPSS...
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-12-2011, 12:09 AM   #38 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: 2012 KPSS...

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de her alanı ayrı çalışma taraftarı değilim artık. Mümkün olduğunca her alandan birer test çözülmedi soru çözecek kıvamda değilsek de birer konu çalışmalıyız.
Bu mesajımın üzerinden 2 ay geçmiş :) şimdi ne yapıyorum?

Bazen bir günde bir kaç konu alanı üzerinde çalışıyorum. Bir gün GK GY, bir gün EB karışık soru çözüyorum. Orantılı olarak 30 30(motivasyonuma ve derse bağlı soru sayısı artabiliyor) mesela her konudan.

Bazen de dolu dolu bir kitabı bitirip testleri de bitirmeye çalışıyorum. Bütün gün boşsam konu eksikliğim üzerinde çalışmayı tercih ediyorum. Bitirdiğim kitaplar var. Bunları bitirdiğim için mutluyum. Tekrar yapıyorum gerektikçe. Kitap bitirmek konuları mükemmel öğrendim demek değil zaten bol soru çözerek de eksiklerimi gidermeye çalışıyorum. Sınava çalışan herkese selamlar.

Hak eden, emek veren kazansın diyorum canlar.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla