26-12-2011, 09:48 AM
|
#187 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 70
28 Mesajinıza toplam 68 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Alıntı: kutayhun Nickli Üyeden Alıntı
bu arada bugün konyaya kar yağdı uzun süredir kar yağsın diye dua ediyordum... ve oldu kar yağdı..... çok güzel bugün çok güzel geçti.. derslerim süperdi... bu arada sınıfta artık her zmankinden daha çok kendime güveniyorum.. çok da güzel konuşuyorum.. öğrenciler merakla dinliyorlar.. ingilizce dersi yapıyoruz... sizin dersinizi dinlemek insan huzur veriyor diyenler var.. cidden şaşırıyorum.. bu arada pazartesi günü bir spor salonuna gitmeyi düşünüyorum konuşacağım... bir uzak doğu sporuna başlamak istiyorum artık.. içimdeki bruce lee yi keşfetme zamanı geldi hissediyorum... bu arada bir sürü güzel etki oldu ancak hissedilen en bariz etki su içme etkisi... ki bunun için müteşekkirim.. günde 4-5 litre arası su içiyorum buna içtiğim bitki çayları ve kahveler dahil değil..... bu aralar öğleden sonraları meşgulüm.. boş olduğumda size kendi telkinlerimin sonuçlarını bildireceğim bu arada bir öğrencime kekemelik telkini yapmıştım.. 3 hafta dinleyip 1 hafta ara vererek dinliyor... toplam 2 buçuk ay gibi bir süre oldu... konuşması yüzde seksen oranında düzeldi...... kendimi seviyorum... | Kutahyun öğrencine kekemeliği için yardım ettiğinden dolayı seni tebrik ediyorum teşekkürler.. Sizin gibi öğretmenler oldukça sırtımız yere gelmez :):) aslına bakarsanız ilk okulda bile gerçek anlamda rehberlik ve danışmanlık dersleri çok daha etkin bir şekilde olsa insanların farkındalıgı çocuk yaşta arttırılsa problemler büyümeden çözülebilirdi diye düşünüyorum