Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-12-2011, 03:28 PM   #42 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: prensesin değişim günlüğü

Yeni gördüm bu mesajlarını:
Alıntı:
prenses1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayat akıp duruyor.bende peşinden koşuyorum.arkadaşlarımı düşündüm..hepsi çok iyiler.ne zaman bir sorunları olsa beni arıyorlar.çözüm bulmam için.ama benim bir sorunum olsa çözüm bulacak biri varmı diye düşündüm bulamadım.bir şeyler eksik hayatımda ama ne onuda bilmiyorum..

Zaman zaman benim de böyle düşündüğüm anlar oldu ama

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dostun vardır mutlaka ama en yardımcı kendinsin biliyor musun? An'da yaşamayı becerebilirsen de hiç sorununun kalmayacağını da !!!
bigokyanusum çok haklı onun gibi düşünüyorum sonra da. Yine de banzen terzi söküğü meselesi ikieşitbirin de dediği gibi biz varız prensesim

Alıntı:
prenses1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına...yeni yıl geliyor.umutla bekliyorum.yeni kararlar aldım.geçen yıl aldığım kararların hepsini uyguladım.hayatımda mucizevi değişiklikler oluyor..dileklerimi hayatıma bonusuyla geliyor...her kes için sağlık bolluk bereket ve mutluluk dolu bir yıl olsun....

Güzel yürekli arkadaşım aynı güzel dileklerinden de fazlası bonusuyla senin için de gerçek olsun. İstediklerin oluyor çünkü sen mutluluk dahil tüm bonusları çeken bir mıknatıssın. Harikasın.

Seviliyorsun. Mutlu kal her zaman.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla