96 bu link nasıl bi link allam allahım!!! emin ol seni tüm kalbimle çok sevdim ve ömür boyu görmesemde sevicem . bu aldığım en anlamlı doğumgünü kutlamasıydı çok mutlu oldum . teşekkür ederim bitanem emin ol sen bitanesin ve çok kalıcı olucaksın bu lafta değil emin ol.yanımda olduğunu tüm kalbimle hissediyorum canım benim çünki bende seninleyim. özlem sen ne kadar güzel hatta güzel demek basit kalıcak ne kadar ne kadar ... rabbim kelimeleri bulamıyorum yaaa "insan gibi insan"sın hep sen ve sizler gibi insanlarla olmak istemiştim doğru yerde olduğumu biliyorum ve bundan dolayıda çok mutluyum.iyiki secretin videosunu aramışım ve bu siteyi bulmuşum ama hiç bişey tesadüf değil değilmi? yollarımız kesişti artık.sen artık benim özel olan canlarımın içindesin lütfen ama lütfen buralarda işin olursa bir şeye ihtiyacın olursa bana söyle emi elimden gelen ne varsa hepsini yaparım.çok güzel süslemişsin bayıldımmmmm.hayalinde gönlünde ne varsa hepsini Allah gönlüne göre versin . ağladım ama farklı duygulardı.kendine iyi bak canım.sevgiyle kal.
yasemin