Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2011, 02:03 PM   #12 (permalink)
melodice
Teğmen

Tesekkür: 70
28 Mesajinıza toplam 68 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodice is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Melodice'nin Günlüğü

Zerynthia;

Fikirlerini paylaştıgın için çok teşekkür ederim. :) hayat öyle ilginç ki şu en mutlu olduğum dönemde sanki bi engel gibi değişik duygusal bir hal yaşamaya başladım. Gerçekten hayatım şuan mükemmel denecek biçimde güzel şükürler olsun.. Sorgulayıcı bir insan olarakta haliyle ben negatif duygularımı sorgulamaya düşüncelerimin nedenini araştırmaya başldım. Gerçekten özünde hep iyilik düşünen bir insanım rahatsızlıgım dolayısıyla zihnimden akan düşüncelerimi yönetmeyi ögrenmek istiyorum. Bunun içinde yardım almaya ve hayatımdaki bazı bakış açılarını değiştirmeye karar verdim. Bazen bu kadar sorgulamasaydım daha mı mutlu olurdum gibi de düşünceler geliyor ama ben nedenlerime çok yaklaştım bunu hissediyorum. Kendimi yargılamayı artık bıraktım ve çözümlerimde çok yakında diye düşünüyorum..
Bence sabah ki kelebek gibi bu siteye rastlamış olmam tesadüf değil.. Allahın sevgili kuluyum =)
Belki benim yaşadıklarım ve buraya yazdıklarım mücadelem 1 kişiye esin kaynağı olur..

Zaman geçtikçe paylaşımlarımız artttıkça birbirimizi daha da tanıyacağız.. Ben buradaki her bireyi tanımaktan hikayelerini okumaktan düşüncelerini paylaşmaktan ayrı keyif alıyorum..

Motivasyonumu arttırdığın için ayrıca teşekkür ederim =)

Sen olmasan, bu evrenin şiirinde, güzelliğinde bir şeyler eksik kalır... Bir şarkı, bir nota eksik kalır, bir boşluk olur; hiç kimse sana bunu söylemedi...

OSHO

melodice isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla