Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-12-2011, 08:23 PM   #14 (permalink)
ecot640
Teğmen

Tesekkür: 113
73 Mesajinıza toplam 174 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ecot640 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: SADECE İNANIN

sweet sana cok cok tesekkür ederim gerçekten aramızda bir telepati var sanırım .. iyi ki varsın ne zaman kötü hissetsem yardımıma kosuyorsun :)

berilce, ben kedimi daha 5 ay önce almıstım ve 2 aylık bir yavruydu. cok cok erken öldü ve ben onu yalnızlıgım yüzünden almıstım. o ölünce , gerçekte ne kadar yalnız oldugumu tekrar kavradım bu cok koydu bana . ama yavas yavas atlatmaya calısıyorum. kediler mükemmel varlıklar eger zamanım olsa evde 100 kediye bile bakabilirim o derece.

Isola, mesela ben her canım bişey istediginde kendime ' benim yiyeceklere ihtiyacım yok, ben bu kadar güçsüz değilim ' diyordum. zaten zayıflamaya baslayınca canın gerçekten istemiyor. okulda bir arkadasım vardı. her gün ama her gün görüyordum onu. ve o da her beni gördügünde ' ya seni her gün görüyorum ama her seni gördügümde yüzün küçülmüş zayıflamış oluyorsun' demişti. boyle seyler duymaya basladıgında zaten olay bitiyor :)
bir arkadasım ben hiç bişey yemedigim icin cok morali bozulmustu agzıma sürekli bisküvi tıkıstırıyordu ( tabii ben yemiyordum ) :D böyle komik durumlar da oluyor.
şöyle diyim, sen zayıflamak istiyorsun mesela ve zayıflamak icin de yememen gerekiyor. eger gerçekten zayıflamak istiyorsan niye yiyesin ki ? yemek öyle abartıldıgı kadar vazgeçilmez birşey degil gerçekten
ecot640 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla