Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2011, 12:16 AM   #284 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:)

Duyduk duymadık demeyin Elif Nur bebek dünyaya 1 ay erken olmak üzere gelmeyi başarmıştır..

Dünyaya ışık olmasını aşk olmasını diliyorum..

İşten ayrılalı iki gün olmuştu .gece saat 3 civarlarında hastaneye gitmek zorunda kaldım. kalbinin attığını öğrendiğimde 1 ay zamanın olması beni hiç üzmedi. sadece sabahı beklemek istediğimi söyledim ..bir kaç saat vaktimiz varsa beklemek istiyorum dedim. Kendimin ve bebeğimin doğuma hazırlanması için bir kaç saat..çok hızlı bir şekilde oldu..dün yoktu bugün vardı..hazırlık plan neymiş ne boş şeymiş yine gösterdi bana hayat..hayatın kendi planı var..iyiki de var..olan herşeyin benim hayrıma olduğuna ve artık bu küçük meleğin hayrına olduğuna inanıyorum..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla