Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2011, 02:20 AM   #24 (permalink)
_jenny_
Üsteğmen

_jenny_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 377
168 Mesajinıza toplam 452 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_jenny_ is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: jenny'nin günlüğü

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne yaşaran yaşa yine de olumlu olabilirsin. Bu konuda özgürsün. Bunu seçmek sana bağlı. Yarın çok daha güzel bir gün olacak. At o olumsuzlukları lütfen aklından.

Sevgiler.
doğru çok haklısın sweet çok daha iyiyim..zamanla dahada iyi olucam inş..
Alıntı:
juger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dün yaşadığın gibi iyi durumlarda da, bugün yaşadığın gibi kötü durumlarda da olumluyu seçme hakkı senin elinde. sweeet'in dediği gibi bu sana bağlı. normal olarak biz insanlar hep olumsuza odaklı olduğumuzdan dolayı olumlu seçeneği seçeriz, olumlu seçenek dururken. halbuki olumlu seçeneği seçmiş olsak kaybedeceğimiz bir şey yok. hatta kazanacaklarımız var. o yüzden iyi durumda da kötü durumda da olumluyu seçmen, olumsuzu olumluya çevirmen gerekiyor. eğer bunu yapabilirsen mutluluğun sırrına vakıf olursun. bu kadar kolay :)
nekadarda zor olsa şuan bunu yapmak benim için:( ama yapıcam başarıcam bununda üstesinden gelicem..çünkü benim bu hayatta ideallerim var ve bir ailem var kendimi böyle salı veremem tabiki herşeyden önce kendim için yapmalıyım...
ve yapıcam ben güçlü biriyim...hayatımda herşeyi olumlu yöne çekiyorum...herzaman mutluyum,huzurluyum..bu mutluluğumu kimse bozamaz içim,gönlüm rahat...