Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2011, 02:17 PM   #9 (permalink)
mutluuu
Teğmen

Tesekkür: 126
89 Mesajinıza toplam 291 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mutluuu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Rezonans Kanunu – İsteklerin Yönetimi

Alıntı:
Berilce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kitabı ben okudum; bana çarpıcı gelen bir noktasından sözetmek istiyorum.,
Kitapta mesela; seyredilen filmlerin, her gün aldığımız mesajların ki bunlar görsel, işitsel, her türlü
şekilde olabilir; bunlar eğer olumsuz içerikliyse, bu tür şeylerinde kişinin rezonans alanına
etki edeceği ve rezonansını oluşturacağı yazılı, şöyle de bir tavsiyede bulunuyor yazar; bir müddet
size olumsuz bilgeler veren mesela haberleri falan dinlemeyin diyor ya da hep olumsuz, şiddet içerikli
konularla uğraşmayın diyor!...
Kısacası olumlu şeyleri hayatınıza alın deniyor bu kitapta...
Bu kitabı çok okumak istemiştim canım evrenciğime sipariş etmiştim dün yolladı sağolsun :)) daha söylediğiniz yere gelmedim ben ama şimdi sizden duyunca farkettim ben uzun zamandır böyle yaşıyorum zaten, haber izlemeden mümkünse gazete okumadan ve hiç bir yerli tv dizisi izlemeden yaşıyorum uzun zaman önce boykot kararı vermiştim tv orucu tutuyorum :D çok faydasını gördüğümü söylemek isterim sadece komedi filmleri izliyorum onun dışında tv açmıyorum yapabileceğiniz ölçüde tavsiye ediyorum herkese rezonansımızı temiz tutalım :))
mutluuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla