Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2011, 04:00 PM   #14 (permalink)
melodice
Teğmen

Tesekkür: 70
28 Mesajinıza toplam 68 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
melodice is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Melodice'nin Günlüğü

Sevgili Günlük

Bugün itibariyle psikiyatriste de gitmiş bulunuyorum.. Aslında psikologla görüşmek istiyordum. Ancak gerekli görmedi ve bana ilaç verdi direk.. ben zaten büyük oranda kendi teşhisimi koymuştum.. Obsesif Kompülsif Bozukluk varmış gerçektende.. Bana düşük dozda bir antideprasan veerdi okb nin dalgalandıgını bu nedenle 1yıl tedavi görmem gerektiğini de söyledi.. Aslında ben ilaç kullanmayı pek istemiyorum.. İyi kötü kendi düşüncelerimi bi şekilde yönetiyorum ve 1 haftadırda kendimi gerçekten iyi hissediyorum.. En azından düşünce nedenlerimi öğrendim.. Şuanda ilaç kullanmaya korkuyorum açıkcası acaba ilaç hastalığı daha kötü bir noktaya taşıyabilir mi? Sadece davranış terapisi sorunumu çözebilr miydi gibi sorular var aklımda.. Bi taraftanda ilaç kullanmazsam daha mı çok ilerler acaba sorusuda gelmiyor değil

Allahım yarabbim yaa.. An itibariyle kafam karışmış bulunmakta günlüğümmm..

Bilgisi olan bir arkadaş beni yanıtlarsa sevinirimm...

Tüm bunların yanı sıra hayatımdan çok memnunum günlüğüm. Mücadeleci ruhum bana yardım edecek ve bunları aşacağım. Biliyorummmm!!

Herkese Sevgiler Saygılar..

Sen olmasan, bu evrenin şiirinde, güzelliğinde bir şeyler eksik kalır... Bir şarkı, bir nota eksik kalır, bir boşluk olur; hiç kimse sana bunu söylemedi...

OSHO

melodice isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla