Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2011, 10:18 PM   #12 (permalink)
Janer
Janer

Janer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,003
1,149 Mesajinıza toplam 3,306 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Janer is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: bugünlerde ters giden bişeyler var.

Alıntı:
davutby Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence bu olumsuz düşünmelerle ilgili görüşlerimizi abartıyoruz.Her zaman da olumlu düşünemeyiz. Benim başım ağrıdığı zaman tabi ki kendimi kötü hissederim.ister istemez bu da düşüncelere yansır.Yok ben çok iyiyim kendimi harika hissediyorum da diyemeyiz desekte bu bizi rahatlatmayabilir.kötü halimizi hissetmek ister istemez olacak.Ama çözüm için arayış içinde de olmak gerekir diye düşünürüm.
senin söylediğin kaç saatlik bir olay .. ? .. 1 - 3 -4 5- 6-7 - 24 ? ..

ama bu başlık ne zamandır var ?

ne kadar iyi olsa da buradaki konuyu hatırladığında tekrar kötü olduğunu hatırlayacak .. konuyu ilk açtığı zamanlar kötü olduğu zamanlar aklına gelecek .. mesela iyi birşey sana huzur mu verir üzer mi ..

sana renginin soluk olduğunu söyleseler .. ? ..

otomatik olarak hasta olacağın aklına gelmez mi .. daha sonra hasta olduğunu farz edelim .. sana rengin soluk diyenler ben sana söylemiştim hasta olacağını tahmin etmiştim demezmi .. sen aklından rengin soluk olduğu için hasta olacağını geçirmedin mi ?? ..

Düşünceyi çok abartıyoruz .. inanç meselesi .. bende bazı şeylerin abartıldığını düşünüyorum ama bu doğru değil demiyorum .. ? ..

siz bilirsiniz sorun benim değil .. benimki bir tavsiyeydi ..

. ben yardım etmeye çalışırım .. olumlu olursa ne ala .. olmazsa yapacak birşey yok ..