Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-12-2011, 11:00 PM   #52 (permalink)
yaseminist
Çevirmen

yaseminist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the roughyaseminist is a jewel in the rough
Standart Cevap: Ücretsiz Hipnoz CD'leri

Arkadaşlar merhaba,
Bu CD'leri indirmedim ama birşey sormak istiyorum. Bunlar CD sahiplerinin ücretsiz olarak internette paylaştığı CDler mi yoksa normalde satın alarak sahip olabileceğiniz CDler mi? Eğer bu CDleri satın almayıp da buradan indirerek faydasını göreceğinizi zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Kısa süre içerisinde kar ettim, ücret ödemeden bu CDlere sahip oldum ve faydasını görüyorum zannedersiniz ama CD sahiplerinin emeğinin karşılığını vermeden sahip olduğunuz bu CDler size hiçbir fayda sağlamaz. Ve işin kötü yanı da emek hırsızlığı yaptığınız için kısa bir süre sonra özgüveninizi kaybedersiniz. Bir de bakmışsınız ki eski halinizden çok daha kötü hale gelmişsiniz ve bu CDlerin ücreti kadar parayı bir şekilde kaybetmişsiniz. Nereden mi biliyorum? Çünkü ben bunları bizzat yaşadım..Ücretsiz olarak internetten çok sayıda CD indirdim, bir süre onları dinledim, hayatım düzene girdi süper şeyler öğrendim derken o CDlerin ücreti kadar bir parayı kaybettim ve özgüvenim tepetaklak oldu ve sonra bir kitapta okudum ki tüm bu başıma gelenler, emek hırsızlığı yaptığım içinmiş. Benden söylemesi...Seçim sizin arkadaşlar...
yaseminist isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla