Cevap: Elindeki Kitap MELEKLERLE YAŞAMAK: BİR TÜRK YAŞAM KOÇU BEKİ İKALE ERİKLİ’DEN GÜZEL BİR KİTAP…Hayatınızı meleklerin mucizelerine açmaya hazır mısınız? Ekim 2010′da Goa Yayınları tarafından yayımlanan kitap, bu türde pek rastlamadığımız bir şekilde bir Türk yazara ait… 12 sene yurt dışında yaşadıktan sonra 2009′da İstanbul’a dönen, Executive Coaching/Yaşam Koçluğu’nun yanısıra, gruplarla ve bireylerle yaşam ötesi ile iletişim, geçmiş yaşam şifası ve ‘meleklerinizle iletişim kurma’ çalışmaları yapan Beki Erikli, kitabından kendi yaşam deneyimlerinden yola çıkarak melekleri anlatıyor… YAZININ DEVAMINDA KİTABIN BEKİ ERİKLİ’NİN KENDİ KALEMİNDEN KISA TANITIMINI BULABİLİRSİNİZ… Gerisini, Beki Erikli’nin kendi kaleminden aşağıda özetliyoruz… İlk nefesimizden son anımıza kadar yanımızdan ayrılmayan, bizi koruyan ve kollayan sevgili meleklerimizle el ele yaşamaya başlamaya hazırsanız, okumaya devam edin… Meleklerimiz her anımızda, hayatın her alanında, ilişkilerimizde, işle ilgili konularda, hayallerimize ulaşmak, hatta hayallerimizin ne olduğunu keşfetmek için bile bize yardım etmeye hazırlar. Tek yapmamız gereken, onlara izin vermek. Ve tavsiyelerini izlemek. İtiraf ediyorum, melekler lafını ilk duyduğumda iş kadını şapkamı takıp „Melekler mi? Yok, daha neler!“ demiştim. Ama onlara bir şans verdim, meleklerden yardım istemeyi denedim ve meleklerle el ele hareket etmeye başladığımda neler olabileceğini gördüm. Meleklerle yaşamaya başladıktan sonra hayatım tamamen değişti. Her anım irili ufaklı mucizelerle doldu. Öyle ki, artık güzel sürprizlere şaşırmıyorum bile. Şimdi sadece gülümsüyor, meleklerin hediyelerini, onların tavsiyelerini başkaları ile paylaşmak istiyorum. Hayatın akışına, bereketine ve güzelliğine kendini bırakmak bu olsa gerek… Dileğim, meleklerin mucizelerinin hepimizin hayatının bir parçası olması. Alıntı
__________________ |