29-12-2011, 10:42 PM
|
#5 (permalink)
|
Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: sorunlar sorunlar sorunlar.. Alıntı: Mutluluk Perisii Nickli Üyeden Alıntı
merhabar.Benim bi sorunum var arkadaşlr belki size saçma gelicek ama..
Ben annemle çok zaman geçirdiğim için giderek anneme benziyorum ve bndan dolayı çok mutsuzum ve sinirliyim.Ona benzememk için ne yapmam gerek.başkalarından etkilenmemek için ne yapmalıyım.lütfen fikirlerinizi esirgemeyin | Ona kızıyor musun? Onu olduğu gibi kabul ediyor musun? S
onra sen onun kızısın birlikte çok vakit geçiriyorsunuz diye tıpatıp ona benzemek zorunda değilsin. Sen karar ver nasıl biri olacağına. Bunu yapabilirsin. Bu mümkün olmasaydı tüm çocuklar ebeveynlerinin kopyaları olurdu. Zaten arkadaşlar da çok güzel açıklamış ne yapabileceğini. Anneni sevmediğin tavırları yüzünden yargılama. O tavırların altında yatan nedenleri bulmaya çalış ve onu olduğu gibi kabullen. Koşulsuz sev onu eminim o da seni seviyordur. Yerinde olsam kocaman sarılmakla işe başlardım.
olumlama olarak aklıma bu cümleler geldi. Belki işe yarayabilir. İçine sinerse tabi:
"Annemi seviyorum onu olduğu gibi kabul ediyorum.
Annemi, yanlış bulduğum tavırları için affediyorum.
Kendimi seviyorum ve kendi benliğimi nasıl biri olacağımı ben seçiyorum." Seni seçimlerin buraya getiren. Senin seçimlerin hayatına yön veren. Seçimlerine dikkat edersen mutlu olursun. Yanlış seçimlerinden de mutsuz olmaz ders alırsın. Ve bir sonraki adımlarda doğruya ulaşırsın.
Mutlu ve huzurlu kal. |
| |