Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-12-2011, 11:03 AM   #48 (permalink)
bigokyanus
Guest

Standart Cevap: İlginç Bir Kelime Testi

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bigokyanus'uma yakışır böylesi sonuç zaten. :)) Geriye dönüp baksam mı diye düşündüm ama azcık da olsa tanıdığım biri için sezgilerime güvenmeyi seçiyorum. Sebepler önemli ya senin için sonuçlar daha önemli. Zaten bir olayın sebebi değil sonunda bize ne hissettirdiğidi önemli.

Buradaki bir çok insanın mucizeye takılması tesadüf olamaz gibi geliyor. Seviyoruz biz umutlu olmayı, umut hiç solmasın hep aydınlatsın yüreğimizi. Yaprak da güzel hem seviyorsun doğayı hem de üretkenliği seviyorsun. Gördüğüm en güzel en okyanus yürekli annesin sen. Ne şanslı senin minikler.

Ne kadar karanlık da olsa gece, "güneş" kelimesi senin umutlu olduğunu ve her karanlığın sabaha kavuşacağını bildiğini temsil ediyor. Harika, muhteşem kelimeler. :))

Canım yeni gördüm yorumunu ve aynen katılıyorum dediklerine , sonuçlar önemlidir benim için her zaman bir sorun dahi olsa sonuç der konuyu kapatırım :)
Güneş olmazsa olmazım , her karanlığın içinde varolduğuna inandığım .
Mucize oğlum ve belki olursa bir kardeşi daha o da mucize benim için , minikler derken de acaba bir şeyler mi hissettin diye de umutlandım :)

İyi ki varsın tatlılar tatlısı , iyi ki varsın . Yeni yıl sana bol umut dolu günler getirsin bir de içimden kocaman bir aşk diledim , görelim bakalım :)